Hvad er korte kurser

Velkommen til Ryslinge!

Velkommen til Ryslinge!

Igennem 100 år har Ryslinge Højskole dannet rammen om sommerkurser - 2018 er ingen undtagelse.

Sommerkursus i Ryslinge er 7 døgn med fuld knald på alle sanser, varme venskaber og berigende samtaler.

I år afvikler vi 3 kurser, som også blev afviklet sidste år. Vi har med andre ord erfaring med og kendskab til jeres behov og ønsker på de enkelte kurser.

Her på hjemmesiden kan du læse mere om de kurser, vi udbyder, og som i meget kort resuméform er:

Familiehøjskole: Overskriften er bidt af begejstring, og det er lige, hvad vi gerne vil. Vi vil gerne kunne begejstre både børn og voksne. Hver formiddag er delt op og om eftermiddagen laver vi fælles aktiviteter for hele holdet. Aftencafeerne bliver et helt kapitel for sig. Tilmelding er efter først-til-mølle princippet, så vær hurtig for at kunne være sikker på en plads. Tilbydes i uge 29.

 

 

Sydfyns fristelser -  set, fortalt, oplevet, smagt: Kurset byder på et indhold, der appellerer til de fleste af vores syv vigtigste sanser. Svendborg Museum vil være gennemgående formidler, fortæller og guide i en historisk og nutidig præsentation af egnen og dens særkende, socialt, kulturelt og erhvervsmæssigt. Tilbydes i uge 30.

Med visen i centrum: Det efterhånden traditionsrige kursus byder på workshops, der kan tilføre visekunstneren værktøjer til at fremme og forbedre passionen om at være visesanger. Tilbydes i uge 31 i samarbejde med Visens Venner i Danmark.

 

Velkommen til Ryslinge!

 

Torben Vind Rasmussen

Forstander, Ryslinge Høj- og Efterskole

Velkomst-billede-TVR-i-bundTorben Vind Rasmussen
Forstander