Familiehøjskole

I uge 26 (lørdag d. 24/6 til fredag d. 30/6 2017):

Familiehøjskole

På familiehøjskolen starter vi hver morgen med at spise morgenmad, hejse flaget, dyrke lidt fælles morgengymnastik og mødes i Foredragssalen til morgensamling for alle aldre.

I starten af ugen vælger man sig ind på den workshop, man vil følge hver formiddag ugen igennem. På den måde har man mulighed for at fordybe sig ud fra egen interesse. Formiddagens workshops er beskrevet herunder. Om eftermiddagen vælger man frit hver dag, hvilken af de udbudte aktiviteter, man vil deltage i, og kan derfor shoppe rundt efter interesse og dagsform. Eftermiddagsaktiviteter er ligeledes beskrevet herunder.

Både om formiddagen og eftermiddagen kan voksne og børn være sammen eller hver for sig efter eget valg. Når vi har spist aftensmad, vil der være aftentilbud til hhv. børn og voksne. Dagen sluttes af med aftenkaffe og en godnathistorie for de mindste.

Med et underviserteam bestående af bl.a. lærer og elever fra vores teaterhøjskole byder højskoleugen på:

Drama og sang: Elever fra teaterhøjskolen vil med deres viden og engagement formidle, instruere og iscenesætte de børn og voksne, der igennem ugen vælger at prøve at stå på en scene. Som afslutning på ugen kan der optrædes for andre.

Maleri: Der vil blive undervist i maleriets grundprincipper, såsom farve, komposition og form. Undervisningen er baseret på, at du kan arbejde videre på egen hånd under hele forløbet og forhåbentlig senere derhjemme. Medbring evt. en notesbog, så du kan notere de basale ting til senere brug.

Skulpturværksted: Her har du mulighed for at udforske det tredimensionelle rum. Du vil stifte bekendtskab med nogle enkle, men meget virkningsfulde metoder til at lave skulpturer med. Både børn og voksne bliver udfordret på deres rummelige fornemmelse og fantasi.

Bevægelse: Workshoppen giver både børn og voksne, der har lyst til at bevæge sig og bruge deres fantasi, mulighed for i fællesskab at træne motorikken og skærpe sanserne. Der danses, leges og bevæges i et kreativt rum, så fantasien udfordres og kroppen samtidig trænes.

Formiddagsworkshops vil blive præsenteret nærmere i forbindelse med familiehøjskolens opstart, ligesom der i februar måned kan rekvireres en uddybende beskrivelse (se nærmere på www.ryslinge-kortekurser.dk).

Eftermiddagsaktiviteterne vælger man på selve dagen. Her kan man hver dag vælge imellem: Maleri, Drama og sang, Skulpturværksted, Til lands, til vands og i luften (aktiviteter inde og ude, på skolen og i lokalområdet). Ugen byder selvfølgelig også på en udflugtsdag, hvor der vil være flere udflugtsmål at vælge imellem. Dette valg foretages i starten af ugen.

Til festmiddagen ved ugens afslutning vil der være forskellige indslag for og af både børn og voksne.

Da vi tilpasser aktiviteterne efter behov/forudsætninger, anbefaler vi, at børn er min. 4 år.

Billede-bund-2-familiekursus-15-2

Familiekursus-billede-2-i-bund

Familiekursus-billede-3-i-bund

Pris: 4.500 kr. (voksne)
og 1.900 kr. (børn)

Spørgsmål?
Så lad os ringe dig op...