Sejlerkursus i Det Sydfynske Øhav (Udsolgt)

I uge 26 (lørdag d. 24/6 til fredag d. 30/6 2017) eller uge 27 (lørdag d. 1/7 til fredag d. 7/7 2017) OBS! ALT UDSOLGT:

Sejlerkursus i Det Sydfynske Øhav

Det er enhver forundt at opleve Det Sydfynske Øhav på dækket af en skonnert, hvor der sejles for sejl, hvor solen og vinden passer, og hvor marsvinene svømmer forbi. Vi har som regel været heldige med vejret, men naturligvis er det ikke altid perfekt. Deltagelse kræver altså, at man er indstillet på (også beklædningsmæssigt), at vejret kan være forskelligt og skifte i løbet af dagen.

Sejladsen sker med en kyndig skipper og medhjælp og sekunderes af vores kyndige turleder, som kender vandet, øhavet og historierne om det at sejle. Vi besøger også nogle af øerne, hvor vi får fortællinger fra de lokale.

Dette års sejlads tilrettelægges således, at der efter velkomst og opstart på højskolen gives en såkaldt maritim introduktion. Fra søndag formiddag til torsdag eftermiddag sejler vi ud fra forskellige byer på Sydfyn og rundt i øhavet med besøg på nogle af øerne. Vi sejler hver dag fra ca. kl. 10.00 til 17.00. Forplejning og diverse forfriskninger medbringes fra skolen.

Hver morgen starter med tilbud om gymnastik, og så er der morgensamling med sang. Derpå kører vi i bus til kajpladsen. Når vi lægger til igen, går turen hjem til aftensmad og forskellige musik- og/eller foredragstilbud om aftenen.

Praktisk ombord: Der er toilet og salon under dæk. Skonnerten er godkendt til at sejle med sådan nogle som os! Hvis der er brug for hjælp til at komme af og på skonnerten, står besætning og medkursister klar til at give en hånd.

Ud fra tidligere års erfaringer har vi besluttet, at der max. kan deltage 18 personer i ugens sejlads. Et større antal gør det problematisk at formidle og guide, så alle kan se, høre og opleve samtidig. Vi råder derfor til, at man tilmelder sig så hurtigt som muligt.

Kurset i uge 26 ligger samtidig med Familiehøjskole, således det er muligt for en gruppe at deltage i forskellige kurser, men stadig tilbringe morgener og aftener sammen.

Velkommen til en helt speciel kursusoplevelse!

3237-ryslinge

3147-oe

Billede-bund-Øhav-2015-2

 

 

 

Pris: 5.300 kr.
Alt inkl. bortset fra drikkevarer
og andre personlige fornøjeligheder

Spørgsmål?

Så lad os ringe dig op...

Kombiner firma-turen eller familieudflugten med en sejltur med Maritimt Center, som ligger på havnen i Svendborg og ganske tæt på vores vandrerhjem 🙂

Posted by Danhostel Svendborg on 24. april 2015