Senior Dans

I uge 31 (lørdag d. 27/7 til fredag d. 2/8 2019):

Senior Dans

Prøv det - og du bliver glad

I samarbejde med Landsforeningen for Seniordans har vi den store fornøjelse at udbyde dette kursus. Kurset henvender sig til alle – både nybegyndere og øvede. Så spring ud i det, selvom du ikke har prøvet det før.

Seniordans er fornøjelig motion og hyggeligt samvær med andre danseglade. Vi tilbyder en uge på højskolen med dans, sang, spændende foredrag og udflugter samt naturligvis morgensamling.

Du får noget ….
Højskoleopholdet er karakteriseret ved fællesskab, oplevelse og oplysning (man lærer nyt!). Det er et tilbud, vi uden blusel tilbyder som ”et all inclusive” kursustilbud. Du får:

  • 6 overnatninger med fuld forplejning. Du kan vælge mellem enkelt og dobbeltværelse.
  • Der er dyne, hovedpude og en linnedpakke med håndklæder.
  • Foredrag og udflugter.
  • Og selvfølgelig er det også inkluderet det at danse

Hvordan danses der?
Her danses mange forskellige danse, som naturligvis bliver gennemgået og øvet, så alle kan følge med. Man har ingen fast dansepartner, da man skifter partner i løbet af dansene, derfor kan man godt deltage alene. Det er vigtigt for seniordans, at tempo og sværhedsgrad afpasses gruppen, så alle kan være med uanset alder og køn.

Og igennem hele ugen har vi fornøjelsen af danseinstruktørerne: Birte Jakobsen og Lene Damkjær.

I overskrifter er programmet for ugen følgende:
Lørdag: Ankomst og indkvartering sker ml. kl. 15 og 16. Derpå velkomst og introduktion. Og om aftenen bydes der på indslag og aftencafé.

Fra søndag til og med torsdag vil programrammen være: Morgensamling ml. kl. 9 og 10. Dans eller anden aktivitet ml. kl. 10 og 12, og igen fra kl. 14 til 17. Nogle dage er der foredrag eller udflugter til bl.a. Svendborg Forsorgsmuseum, Sejltur på Svendborgsund med sundbåden Helge. Besøg på Valdemars Slot og fortælling om Sydfyns fristelser. Ved udflugter er der forplejning med. Om aftenen er der forskellige indslag
og altid aftencafé.

Fredag: Kurset slutter med morgensamling og kursusevaluering fredag ml. kl. 9 og 10.

Hvad er forplejning?

  • Morgenmad ml. kl. 7.15 og 8.30
  • Formiddags- og eftermiddagsforfriskning kl. 10.30 og 15.
  • Frokost kl. 12 til 13.
  • Aftensmad kl. 18 til 19.
  • Aftencafé kl. 20.30.

Hvad er så prisen?

Pr. deltager i dobbeltværelse 4.100 kr. Og for enkeltværelse er der en tillægspris på i alt 400 kr. Ved betaling inden den 1.4. 2019 ydes der en rabat på 500 kr. pr. deltager.

Pris: 4.100 kr.

Spørgsmål?
Så lad os ringe dig op...