Praktisk information

Praktisk information

Tilmelding skal ske enten elektronisk på vores hjemmeside www.ryslinge-kortekurser.dk eller ved at udfylde og indsende vedlagte tilmeldingstalon.

Når du har tilmeldt dig kurset, er kursuspladsen din, med mindre kurset er overtegnet. I så fald får du straks besked. Såfremt du har en mailadresse, beder vi om at kunne benytte den i forbindelse med bekræftelse af tilmelding, hvilket sker hurtigst muligt, efter tilmeldingen er modtaget. Kursusprogram og infomateriale i øvrigt fremsendes ca. 14 dage før kursusstart.

Kurserne starter lørdag kl. 15, hvor der er indkvartering og eftermiddagstraktement og derpå introduktion af ugen og skolen m.m. Kurserne slutter fredag efter morgenmad og morgensamling, dvs. ml. 10 og 10.30.

Rabatmuligheder:

» Hvis kursusgebyret betales inden den 1. april, kan der fratrækkes 500 kr.
» Hvis medlemskab af Forbrugsforeningen kan dokumenteres, kan der fratrækkes 300 kr.

Det er muligt at deltage som dagskursist, hvilket vil sige uden overnatning. Såfremt dette ønskes, oplyses deltagerprisen ved kontakt til skolen. Ved indkvarteringen er der på hvert værelse en sengelinnedpakke med håndklæder til hver deltager.

Vi gør opmærksom på, at det på skolen kun er tilladt at ryge på anvist sted. Der er gratis trådløst netværk, og der forefindes aviser. Der er også vaskemaskiner til rådighed. På værelserne forefindes en særlig velkomst og info.

Vi arrangerer bustransport mellem Nyborg Station og Højskolen, t/r. Tilmelding i forbindelse med kursustilmelding. Transporten koster 50 kr. pr. person. Bussen vil køre til højskolen kl. 14.30 på ankomstdagen, hvorfor de, der skal med, skal være i Nyborg før kl. 14.30. På afrejsedagen skal man ikke påregne at kunne tage et tog fra Nyborg Station før kl. 11.00.

For yderligere information kan Lisbeth Keller kontaktes på 62 67 10 20.

Typisk dagsprogram:
Morgenmad fra kl. 7.30
Godmorgen krop kl. 8.35
Morgensang ml. kl. 9 og 10.
Workshop, aktivitet, kl. 10-12 og 14-17.
Frokost kl. 12-13.
Formiddags- og eftermiddagstraktement kl. 10.30 og 15.
Aftensmad kl. 18-19.
Aftenarrangement hver aften (foredrag, sang, musik etc.) kl. 19.
Højskolecafé fra kl. 20.30.

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA